top of page
holidays-celebration-excited-woman-making-wish-birthday-cake-winking-smiling-happy-cam.jpg

Campaniile Noastre

glume si glazuri.png

Glume si glazuri

Incepand cu 01 Iulie 2023

Între 1 iunie și 1 noiembrie, te invităm să te alături campaniei noastre speciale.

Doza de umor si dulce de care ai nevoie!

O vei primi in fiecare saptamana, intr-un mod inedit, cu torturile noastre cu mesaje comice.

Asa ca...stai pe aproape sa ne amuzam impreuna si sa fii sigur ca de acum vei oferi si tu cadouri inspirate. 

Bune pentru tine dar mai ales pentru cand vrei sa impartasesti  momente de distractie cu prietenii si sa savurati umor la propriu.

Autor si comediant, Gabriel Dumitriu, aka Pupaza din Mortii Tei, se afla in spatele acestor mesaje prin care vom aduce un plus de autenticitate si haz bunatatilor noastre. 

Friscot te trimite in vacanta Hopa SuS intr-un locusor de vis

Frișcot te trimite Hopa SuS  într-un locșor de vis

01 Iunie - 01 Noiembrie 2023

Între 1 iunie și 1 noiembrie, te invităm să te alături campaniei noastre speciale. De ziua ta sau pentru evenimentul tău special, atunci când comanzi un tort de la noi, vei primi un voucher de 20% discount la cabana Hopa SuS. Astfel, îți oferim o oportunitate unică de a-ți serba aniversarea sau nunta într-o altfel de atmosferă, alături de prieteni și familie.

Gândindu-ne și la viitorii miri, dacă alegi unul dintre torturile noastre 🤍 pentru nunta ta, povestea continuă la cuibul de Bucovina, la Hopa Sus. Vei primi un voucher de 20% reducere pentru șederea voastră la cabană, unde veți putea crea amintiri de neuitat într-un cadru pitoresc și autentic.

Ziua copiilor la cofetaria Friscot 1 iunie 2023

Ziua Copiilor la Frișcot Copou

01 iunie 2023

Pe 1 iunie 2023, Frișcot a organizat un eveniment colorat și plin de distracție în locațiile lor din Alexandru cel Bun (Piața Voievozilor) și Copou (Str. Codrescu, nr. 6). A fost o zi specială dedicată copiilor, în care aceștia au avut parte de numeroase activități și surprize.


Evenimentul a început în locația Frișcot - Alexandru cel Bun, între orele 10:00 și 15:00. Copiii au avut ocazia să participe la un concurs de decorat brioșe, unde câștigătorul a fost intitulat "cel mai mare COFETAR". De asemenea, s-au bucurat de prezența animatorilor speciali, care au creat o atmosferă veselă și plină de energie.

 

Micuții au avut ocazia să se transforme în personajele lor preferate prin facepainting, aducându-și astfel eroii preferați la viață. Au dansat și s-au distrat pe ritmurile muzicii, savurând în același timp deserturile preferate de la Frișcot.

Afis promotional cofetaria friscot pentru promotia de Craciun cu super reduceri la prosusele traditionale

Bun venit în universul magiei de Crăciun la Frișcot

01 Decembrie 2022 - 31 Decembrie 2022

În luna decembrie 2022, am adus bucurie și delicii de sărbătoare prin campania noastră specială de Crăciun. În această perioadă minunată (01.12.2022 - 31.12.2022), am oferit o reducere de până la -40% la produsele tradiționale de Crăciun.

La Frișcot, credem că Crăciunul este momentul perfect pentru a vă răsfăța și a vă bucura de aromele și gusturile autentice ale sărbătorilor. De aceea, am pregătit o gamă bogată și variată de produse tradiționale care să încânte pe fiecare în parte.

 

De la cozonaci pufoși și savuroși, până la fursecuri delicate și prăjituri bogate, fiecare produs a fost gândit și preparat cu pasiune și atenție de către experții noștri cofetari. 

afis promotional cofetaria Friscot aniverseaza 10 ani

10 ANI DE FRIȘCOT

1 Septembrie - 10 Noiembrie 2022

În anul 2022 am aniversat 10 ani de Frișcot cu zeci de premii de top! Un deceniu de bucurie și delicii în fiecare produs!

Bucuria este în aer în cadrul cofetăriilor Frișcot, deoarece în anul 2022 a fost și mai și deoarece am sărbătorit 10 ani de activitate plini de satisfacții și gusturi deosebite! Pentru a marca acest moment special și pentru a aduce mulțumirea clienților noștri la cote maxime, am lansat o campanie inedită, cu zeci de premii incredibile care au fost câștigate!

Începând cu 1 septembrie și până pe 10 noiembrie 2022, clienții noștri au fost invitați să treacă pragul oricărei locații Friscot și să achiziționeze produse în valoare de minim 100 de lei.

Ziua copiilor la cofetaria Friscot 1 iunie 2022

Ziua Copiilor la Frișcot Copou

01 iunie 2022

Ziua copiilor la Frișcot Copou: O explozie de culoare, zâmbete și delicii dulci!

Locația Frișcot Copou s-a transformat într-un paradis pentru copii, pe 1 iunie 2022.

Locația Frișcot Copou a fost gazda unui eveniment special dedicat celor mici în ziua de 1 iunie! Balonane colorate, râsete molipsitoare și delicii dulci au fost ingredientele principale ale acelei zile pline de bucurie.


Începând cu ora 10:00, copiii au fost invitați să intre în pielea personajelor lor preferate prin face painting, unde au avut ocazia să fie transformați în supereroi, prințese sau orice altă figură de poveste și-au dorit.

Cofetaria friscot - Vanatoarea de Retete

Vânătoarea de Rețete

1 aprilie - 30 aprilie 2022

Vânătoarea de rețete la cofetăria Friscot: Cautăm cea mai bună prăjitură de casă! Un concurs plin de pasiune și creativitate în căutarea gustului perfect!


Cofetăria Frișcot a lansat un concurs special în anul 2022: Vânătoarea de rețete, unde am căutat cea mai bună prăjitură de casă!

 

Dacă ai moștenit o rețetă de prăjituri care a impresionat mereu cu savoarea ei, atunci aceasta era o ocazie perfectă să ne surprinzi cu talentul tău.

Cam așa suna descrierea concursului:
“Înscrie-te și arată-ne de ce ești capabil! Nu uita să menționezi și prietenul cu care ai vrea să-ți împărtășești pasiunea pentru cofetărie.

bottom of page