top of page
BANNER SITE.jpeg

La multi ani, cu tort cu tot, de la Friscot!

Asset 1_3x.png

peste 420,000

DE ANIVERSĂRI ÎNDULCITE ÎN 10 ANI

Asset 1_3x.png

Tot anul îți oferim
50% reducere
la tortul de ziua ta!

tort tort iaurt si zmeura.jpg

Cum poti beneficia si tu?

1

Achiziționează unul din produsele selectate în promoție, în intervalul cuprins între a cincea zi înainte sau după ziua ta de naștere.

2

Dovada se face prin înregistrarea ca participant, completând formularul de înscriere.

*Această campanie este deschisă tuturor persoanelor fizice, care achiziționează produsele selectate în promoție de ziua lor de naștere.

**Fiecare utilizator își asumă pe propria răspundere că toate informațiile pe care le furnizează în momentul înscrierii în campanie sunt reale și corecte.

***Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ și orientativ, pot diferi față de produsul vândut. 

În lumea noastră de ciocolată, se desfășoară o poveste magică! Blatul de cacao creează fundația perfectă, învăluită într-o cremă fină de ciocolată care te cucerește cu fiecare mușcătură. Vișinele dulci - acrișoare dansează ca stelele pe cerul înstelat, adăugând o notă delicioasă de contrast și bucurie.

Tort cu ciocolata6.jpg
tort tort iaurt si zmeura.jpg

Pășește într-o experiență plină de prospețime și savoare. Blatul de vanilie însiropat cu grijă devine fundalul perfect pentru o cremă delicată din iaurt natural, îmbrățișată de un val de cremă de zmeură și smântână. Dulceața de zmeură se strecoară subtil, aducând o explozie de arome și fructe proaspete. Un tort care te îmbie să savurezi fiecare bucată ca pe o călătorie prin grădina gustului.

Tortul Limette este o creație culinară rafinată, ce îmbină armonios aromele proaspete și vibrante ale lămâii cu delicatețea unui blat pufos. Odată ce ochii se opresc asupra sa, culoarea verde-pal a stratului superior își dezvăluie strălucirea subtilă, sugerând promisiunea unei experiențe gustative de neuitat. Stratul generos de cremă de lămâie, bogată și catifelată, adaugă o textură fină și o explozie de savoare în fiecare mușcătură.

Friscot-122.jpg
TORT BERRY.jpg

O simfonie a gustului care te va fermeca de la prima înghițitură. Două blaturi delicioase, vanilie și cacao, creează un contrast armonios. Un pralin crocant cu lămâie aduce o notă răcoritoare și surprinzătoare. Cremă cu afine, realizată din frișcă naturală, gem de afine și afine proaspete, se topește în gură, oferind o explozie de fructe dulci și aromate, cu o textură și o savoare de neuitat. Un tort care te va îmbia să te pierzi în farmecul său gustativ.

bottom of page